Nordicbet

Med en av Sveriges störta sportsbook så är det lätt att förstå varför NordicBet är bland de mest populära. Här kan du spela på trav och galopp, fotboll, hockey, MMA och cricket på ett och samma ställe. Inte nog med det, de erbjuder även livespel på massor av matcher.

Med inriktning främst på spelare från Norden så hittar du flest spel på svenska fotbollsmatcher, det finns möjlighet att spela på matcher ända ner till division 4! Självklart så finns det även möjlighet att spela på de allra största ligorna i Europa, men det kan vara lite härlig omväxling att spela på de mer jordnära matcherna.

Med en egen sportsbook så finns det möjlighet att få bättre odds här, så det kan vara väl värt att jämföra NordicBets odds med konkurrenterna.

Bakom spelsidan ligger BML Group Ltd, utöver NordicBet driver som ett tjugotal spelsiter, främst i Norden och i Tyskland. När du är i Sverige kan du spela på Betsafe och Betsson. Som många andra spelbolag ligger kontoret på Malta, den lilla ö-nationen som ligger mellan Afrika och Sicilien. NoridcBet har svenska spellicensen vilket innebär att du som spelare har bra skydd och det kan vara skönt att veta att all skatt på eventuell vinst redan är inbetald.

Bonusar

På första insättningen så får alla nya spelare upp till 100 kr att spela för om man sätter in minst 100 kr.

Insättningar & Uttag

Det finns en mängd olika sätt att göra insättningar och uttag på till sitt spelkonto hos NordicBet, utöver VISA/Mastercard så kan du använda dig av till exempel Swish, Trustly och Zimpler för snabb utbetalning eller intbetalning. Det går till och med att använda banköverföring, men då tar det vanligen ett par dagar innan insättningen syns på kontot och du kan börja spela.

Använder du dig av Swish så får du tillbaka pengarna på det konto som Swish är kopplat till. Samma sak med de andra betalsätten, så som du sätter in pengar på får du tillbaka dem om du vinner.

Efter att NordicBet har godkänt ditt uttag, vilket kan ta upp till ett dygn så har du pengarna på kontot på en gång med Swish och Trustly. De andra sätten kan ta upp till 2 dygn ytterligare.

Support

Här kan vi visa hur en välskött kundsupport ser ut, en livechatt som är öppen dygnet runt och även möjlighet att både ringa och maila sitt ärende. Dessutom är FAQ avdelningen välfylld och uppdelad på ett sätt som gör att du enkelt kan hitta svar på din fråga eller det problem som man har stött på. Kolla gärna här först, det mesta går faktiskt lösa den vägen.

Telefonsupporten har ett smidigt system för köbildning. Du knappar in ditt telefonnummer så ringer dom upp dig när det är din tur istället för att du ska sitta och vänta i telefonkö. Smidigt!

18+ logo | Spela ansvarsfullt | www.stödlinjen.se| Regler & Villkor gäller

100% bonus up to 100 SEK

SPELA HÄR SPELA HÄR