Betsson

Det känns som om Betsson alltid har funnits och kan idag räknas till en av klassikerna när det kommer till nätspel. Efter en tidig start så har det svenska företaget vuxit och blivit en gigant, till exempel så erbjuds sidan på 17 språk! Betsson Group, som äger Betsson, ligger också bakom Betsafe och NordicBet. Det visar att det finns en stark organisation och mycket kunskap bakom siterna.

Precis som alla andra bettingsiter så erbjuder Betsson en välkomstbonus, det varierar lite hur den ser ut. Men du kan räkna med att den är så generös som den svenska spellagen tillåter.

Att en så stor aktör har ett så snålt tilltaget utbud av livebetting är förvånande, och att cash-out funktionen inte är bättre är något som känns inte speciellt modernt. Tur att det finns en hel del som är riktigt bra som kan väga upp bristerna.

Att inriktningen på sporter och evenemang som är populära i Sverige är tydligt, det visar sig genom att utbudet är stort och oddsen är oftast väldigt generösa. Dessutom så förekommer det en del kampanjer i samband med vissa evenemang.

Vi kan varmt rekommendera Betssons fantastiska bidrag till bettingsiter.

Betsson Bonus

Den välkomstbonus som erbjuds på Betsson är helt enligt den svenska spellagen. Reglerna ändrades 2019 och bland annat bonusar fick en översyn. Det vanligaste är att Betsson erbjuder 100% extra att spela för upp till 100kr, vilket är max-gränsen för spelverksamhet med svensk spellicens.

Insättningar & Uttag

För att sätta in och ta ut sina pengar så erbjuds spelarna på Betsson de flesta förekommande betalningsmetoderna. Mastercard och VISA är ett av de mest använda betalsätten, men om du känner dig osäker på att ange kortuppgifter till en casinosida trots att all information är säker och krypterad så finns det alternativ som Trustly. Men för den som inte tycker om att ha sina kortsiffror i cyberrymden så går det även att använda sig av kontantkortslösningen PaysafeCard.

Support

Skulle du få problem så finns det en direktchatt som är öppen dygnet runt, året runt, där får du snabb, kunnig och trevlig återkoppling oavsett när det är på dygnet!

18+ logo | Spela ansvarsfullt | www.stödlinjen.se| Regler & Villkor gäller

100% bonus up to 100 SEK

SPELA HÄR SPELA HÄR